Algemene voorwaarden

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn EXCLUSIEF verzendkosten. Verzendkosten bedragen voor iedere bestelling € 3,95 binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 4,75 voor Duitsland is dit ook € 6,50. Bestellingen vanaf € 75,00 versturen wij gratis (standaard verzending).

Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.

Betalingsmethoden

Op dit moment kunnen de betalingen via overboeking worden gedaan. IDeal (ideaal om direct uw betaling via uw eigen bank te kunnen voldoen)

 • Creditcard: Visa, Mastercard, Maestro
 • V-pay
 • Bancontact Myster Cash
 • Achteraf betalen (Billink)

Billink
“Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.” 


Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

MEER OVER ACTIES/KORTING/AANBIEDINGEN/SALE-PERIODES:
Voor een bestelling geldt altijd de prijs die op het moment van bestelling werd vermeld. Je hebt tenslotte de mogelijkheid gehad artikelen te bestellen, welke wellicht nu niet meer beschikbaar zijn op onze website. In de regel is binnen 24 uur na de start van een actie een groot deel van de artikelen en verschillende maten verkocht. Het is dus voor de klanten die deze artikelen besteld hebben, ook een kwestie van op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn. Overigens is een ondernemer volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. Je bepaalt als consument zelf wanneer je tot aankoop overgaat. Je hebt geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.


Meer over Garanties

Uiteraard behoort een kledingstuk/accessoire in gave conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt verzonden. Het kan zijn dat een kledingstuk/accessoire bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires.

Uitzondering

 • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
 • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
 • Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.
 • Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Wasvoorschriften

Om de kleding langer mooi te houden, hebben we enkele handige tips voor je.

 • Sorteer de kleding zorgvuldig afhankelijk van stof , kwaliteit en was etiket
 • Leeg de zakken.
 • Niet alleen jeans maar ook andere kleding kan het beste binnenstebuiten gewassen en gestreken worden.
 • Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel.
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma.
 • De wasmachine niet overladen.
 • Zodra de was klaar is , kleding met 2 kleuren zo snel mogelijk uit de wasmachine halen. Dit voorkomt afgeven.
 • Let erop dat tijdens het drogen van de was in een droger de kleding goed kan ronddraaien , niet overladen.

Handwas: Voor het wassen van wol, zijde of kleding met applicaties

 1. Maak een sopje van ongeveer 20 graden en weinig wasmiddel.
 2. Spoel het kledingstuk door het water. Geef vlekken wat extra aandacht.
 3. Laat het sop wegstromen en sla het kledingstuk (rustig) uit op de rand van de wasbak, zo sla je het vuil uit de kleding.
 4. Spoel na met schoon water op dezelfde temperatuur
 5. Rol het kledingstuk in een handdoek en druk (niet wringen!) het water uit de handdoek.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »