Retourneren & Ruilen

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons best bij het ruilen te helpen. U kunt ongebruikte artikelen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartje en labels terugzenden. De verzenddatum staat op de factuur.

Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. 

U kunt gebruik maken van ons antwoordnummer 402 4000VB Tiel

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Net als gewassen kleding of kleding die naar rook ruikt. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Bij WANNAHAVESFASHION geldt: niet goed, geld terug. Bij retour via de post storten we uiterlijk binnen 14 werkdagen je geld terug. 

Via onze webshop kan je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas de bestellingen niet met elkaar verrekenen. 

Stuur je retourzending samen met het ingevulde retourformulier naar:

Antwoordnummer 402 4000VB Tiel


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »